Nu is‘t aan u!

In 2024 mogen 1 miljoen jongeren voor het eerst gaan stemmen. Dat is 10 % van de totale stempopulatie. Met 't Is aan u! zorgen we ervoor dat jij helemaal top geïnformeerd naar het stemhokje kan.

Kom bij het team!
tisaanu-header

Wij zijn Team 't Is aan u!

Een team van jongeren over heel Vlaanderen en Brussel, die er het komende jaar voor willen zorgen dat onze stem kei-hard doorweegt in de verkiezingen van 2024.

’t Is aan u! is ontstaan uit een droom van De Ambrassade, het expertisecentrum voor alles wat te maken heeft met jeugdwerk, jeugdinformatie en jeugdbeleid. Wat was die droom? Zo veel mogelijk jongeren centraal zetten in de lokale, Vlaamse, Federale en Europese verkiezingen van 2024 door hen zo kwalitatief mogelijk te gaan informeren.

En daarom werken wij het komende jaar aan informatiecampagnes, acties, evenementen en zelf een volledige 't Is aan u!-maand in februari 2024.

Ben jij ook een 'first voter?'

Kom dan bij Team ’t Is aan u!

Het komende jaar slaan wij zelf de handen in elkaar met tal van andere organisaties, steden en mediabedrijven. We hebben maar één doel: er samen voor zorgen dat de verkiezingen van 2024 helemaal jongerenproof worden.

Vanaf 8 mei kan je daarom lid worden van Team 't Is aan u! en samen met 100 andere jongeren meebepalen hoe ons project verder gaat.

tisaanu-logo-wit-neon-basis

Lees meer over het project.

Kom naar onze infodagen!

Team 't Is aan u!

Zelf iets doen?

Kom bij Team 't Is aan u!

Kies een rol die goed bij jou past of stel je even kort voor en maak samen met ons de verkiezingen van 2024 helemaal jongerenproof!